Gokart a reptérenAmennyiben Hajdúszoboszlón járunk, akár munkát keressünk, akár pihenni vagy sportolni vágyunk, mindenki megtalálja a szükségleteit kielégítő programot.

A fürdőkomplexum mellett találjuk a repülőteret, ahol gokartozási lehetőségek sínes tárháza nyílik meg előttünk. Aki nem tudná, hogy mit is jelent a gokartozás, mint kifejezés, egy rövid magyarázat róla: négykerekű autó, alacsony súlyponttal, a motor kis hengerűrtartalmú. Fordulékony, fürge. Aki még nem próbálta sosem, annak mindenképp érdemes, kortól, nemtől függetlenül.

Ez a pálya is megfelel az elvártaknak, a pálya körül gumifal védi a versenyzőket a kizuhanástól, egyéb komoly sérülésektől. A büféből képernyőn követhetjük nyomon a versenyt, a futamokat. Ezt megspékeli, hogy számítógépes időmérés is van a futamokon, így minden versenyző megtudhatja, milyen idővel futotta a köröket. A gyakorlottabbak esős pályán, illetve éjszaka is futhatnak pár kört.

A létesítményben 10 darab Honda gokartot, 2 gyerekek és 1 darab kétszemélyes gokartot tartanak. Nyitva tartása korlátozódik a nyári szezonra, többnyire időjárástól is függ a látogathatóság. Egyeztetésre többféle elérhetőség közül választhatunk. Állást pedig találhat a legfrissebb hajdúszoboszlói álláshirdetések oldalon.